Tudatos szülőnek lenni azt jelenti, hogy foglakozol olyan kérdésekkel, amelynek segítségével többet tudsz tenni azért, hogy jobban menedzseld a szülőséggel járó feladatokat. Hogy hogyan legyél szülő, azt nem tanítják, így fekészülni sem lehet rá. És persze minden gyerek más, de segítünk abban, hogy azokat a dolgokat, amiket meg lehet tanulni, abban jó légy!

Kik vagyunk?

Olyan szülők és pedagógusok vagyunk, akik szívükön viselik, hogy a pedagógia szentháromsága (pedagógus / szülő / gyerek) sikeresen tudjon együttműködni, és gyermekeinkből sikeres, másokkal együttműködő, sikeres és boldog felnőtt legyen. Tevékenységeink ezeket a célokat szolgálják. Szívesen veszünk támogatást, de csatlakozhatsz is hozzánk, ha egyetértesz céljainkal, és szívesen tennél érte saját környezetdben is.

Mit csinálunk?

Programjainkat egyesületünk, a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesület keretei között szervezzük, ezért az esetek többségében ingyenesen látogathatók. Előadásainkon olyan szakemberek tartanak előadásokat, akik egyben gyakorló szülők is. A programok helyszínét úgy választjuk meg, hogy lehetőleg minden érdeklődő jelen lehessen, de minden programunk oldalunkon visszanézhető.

Néhány példa előadásaink közül:

  • Internet biztonság, avagy hogyan védheted meg gyermekedet az interneten és egyéb infokommunikációs eszközön
  • Relaxációs technológiák
  • Drog prevenció
  • Tudatos tanulás

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?

Kövesd figyelemmel eseményeinket és regisztrájl azokra, amelyek érdekelnek. Ha szeretnél segíteni az előadások szervezésében, esetleg olyan tudás birtokában vagy, amelyről úgy gondolod, hogy más szólőket is érdekelhet jelentkezz nálunk az info@legytudatosszulo.hu e-mail címen.